sunnuntai 25. toukokuuta 2008

klo 14.25, Tampere, julkisuutta!

Puhetta kaikenlaisista tavoista, joilla Piraattipuolue voi organisoida toimintaa, kommunikoida ja mainostaa olemassaoloaan. Tehdään oma newsfeed, blogi josta ihmiset kuulevat asioista ja pääsevät tutustumaan siihen millaisia piraatit ovat ihmisinä, sähköpostilista, wiki. Piraateille oma tyylikäs pankkikortin kokoinen ja paksuinen jäsenkortti, musta valkoisella reunalla. Toivon mukaan tähän saisi liitettyä yritysdiilejä, piraattikortti pöytään ja alennusta tulee.

Piraatti- T-paidat ja haalarimerkit ovat hyvä tapa edistää ihmisten tietoisuutta: parhaassa tapauksessa Piraattilipusta tulee niin tunnettu, ettei paitaan tai haalarimerkkiin enää edes tarvitse liittää mitään tekstiä. Haalarimerkit ovat loistavia, niiden tilaaminen ei maksa juuri mitään ja niitä saa hyvin helposti menemään opiskelijoille. Tavoite ei ole saada voittoa, vaan tavoite on saada Piraattipuolue näkymään katukuvassa.

Kouluihin on mahdollisuus päästä puhumaan, esim. lukioiden yhteiskuntaopin kursseille. Nuoriso ei ole kiinnostunut politiikasta, opettajia kiinnostaa saada heidät mukaan. Myös hyvä järjestää nuorisotoimintaa yleisesti, jos kunnalle sanotaan että me saadaan järjestettyä teidän nuorille tapahtumaa joka vetoaa niistä moniin ja johon ei liity alkoholia, niin ne sanoo jippii.

Ei kommentteja: